18.05.2022 — 17:09

Хмельницький військовий шпиталь ветеринарної медицини отримав партію дезінфікуючих засобів для тварин, що постраждали внаслідок війни

Сьогодні заступник голови ОДА Володимир Білик спільно з директором Департаменту природних ресурсів та екології Ганною Богданович провів робочу зустріч із головним лікарем військового шпиталю Хмельницької районної державної лікарні ветеринарної медицини Кирилом Чумаковим та підприємцем Олександром Мницею, який є українським виробником дезінфікуючих та антисептичних засобів.

Військова агресія росії проти України змусила страждати не лише мільйони українців, а й братів наших менших – тварин, які опинились в скрутних умовах внаслідок бойових дій. Тому завдячуючи волонтерській діяльності українського виробника у перший військовий шпиталь ветеринарної медицини було передано партію дезінфікуючих та антисептичних засобів, які будуть використані під час операцій та оброблення ран тварин.

За словами заступника голови ОДА Володимира Білика, нинішня ситуація в країні вимагає великих зусиль для підтримки не лише загально-громадського здоров’я, а й допомоги великій кількості тварин, які, так само як і люди, потребують лікування. Умови воєнного часу також сприяють тому, що сучасна медицина звертатиме дедалі більшу увагу на продукцію власних виробників, а це в свою чергу дасть поштовх не лише для виготовлення якісних та ефективних засобів за доступними цінами, а й їх підтримку.