31.05.2022 — 14:10

Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни отримав автомобіль швидкої допомоги

Сьогодні Юрій Горбунов та Артем Колюбаєв, представники ГО «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії», спільно з Благодійним фондом «Nova Ukraine» вчергове завітали на Хмельниччину, аби передати автомобіль швидкої допомоги для потреб наших захисників.

Дана карета швидкої допомоги призначена для Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни. Авто обладнане усім необхідним для оперативного надання першої допомоги. Крім цього, у швидку завантажено медичний інвентар, медикаменти та медичний одяг для персоналу госпіталю.

Придбав автомобіль фонд «Nova Ukraine» за підтримки ГО «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії». Кошти для цієї мети зібрали волонтери зі США, які підтримують український народ у боротьбі з російським агресором та допомагають у такий скрутний для країни час.

Зауважимо, що це уже третій автомобіль швидкої допомоги, який передають області представники цих громадських організацій.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій висловив слова щирої вдячності за надану допомогу та підтримку, а також відмітив, що наші захисники сьогодні мають отримувати повноцінне лікування та догляд, а надане авто врятує не одне життя.