02.06.2022 — 13:32

Делегація з Хмельниччини відвідала передові позиції наших військових

Сьогодні 99 день, як наша земля потерпає від російської нечисті. 99 день, як наші захисники та захисниці ціною власного життя боронять Україну. Звичайно, в умовах війни, а особливо на передових позиціях, військові потребують нашої підтримки та допомоги.

Днями делегація від Хмельниччини у складі першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна, голови Хмельницької РДА Анатолія Катеренчука та заступника директора Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОВА Костянтина Дєтковського відвідали позиції наших тероборонівців. Також, аби підняти настрій нашим захисникам та хоча б на мить відволікти їх від війни, до делегації приєдналися Дмитро Зелінський та Олександр Степаненко, учасники батальйону бойового настрою.

На передову посадовці привезли з собою два автомобілі для потреб військових, продукти харчування, засоби гігієни та змінний одяг. Цілий день було приділено неформальному та щирому спілкуванню з нашими воїнами, аби безпосередньо почути про проблеми, потреби та пропозиції від хлопців та дівчат, які знаходяться на передніх рубежах нашої оборони.

Посадовці передали захисникам слова щирої вдячності та шани від начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія та усіх хмельничан. «Ми пишаємось нашими воїнами, які сьогодні мужньо та стійко боронять Україну від російської навали. Тому ми зі свого боку маємо докласти максимум зусиль, аби вони мали усе необхідне та відчували нашу підтримку», – сказав Сергій Тюрін.

Працюємо далі! Перемога обов’язково буде за нами!