01.07.2022 — 16:27

Сергій Тюрін привітав податківців Хмельниччини з професійним святом

2 липня своє свято відзначають люди, від яких залежить фінансове благополуччя нашої країни – працівники Державної податкової служби. Тож сьогодні, напередодні Дня податківця України, за дорученням начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія його перший заступник Сергій Тюрін привітав працівників ГУ ДПС Хмельниччини з їх професійним святом.

Незважаючи на вкрай складні часи та неможливість в умовах воєнного стану спрогнозувати наповнення бюджетів, завдяки спільній роботі обласної адміністрації та податкової служби вдалось досягти позитивних результатів. Відтак, за 5 місяців до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло податків та зборів в сумі 4,0 млрд грн, що на 19,4% більше, ніж у січні-травні 2021 року. Виконання доходів місцевих бюджетів склало 106,5%.

“В області забезпечено не тільки позитивну тенденцію в частині фінансування захищених видатків бюджетних установ, але й вдалося надати допомогу Збройним силам України, територіальній обороні та правоохоронним органам,”- додав Сергій Тюрін.

Посадовець подякував за сумлінну працю усім працівникам. “Ви стоїте  на передовій забезпечення фінансової безпеки держави у період військової агресії рашистської держави,” – наголосив він.

Також Сергій Тюрін вручив відзнаки обласної військової адміністрації кращим податківцям.