09.07.2022 — 18:48

Сергій Тюрін: Згуртувавшись ми неодмінно переможемо рашистів та відбудуємо нашу омріяну Україну

Волонтерська допомога вкрай важлива, особливо у воєнний час, коли наші захисники боронять країну від рашистських окупантів, а численна кількість українців щодня потребує допомоги. На цьому наголосив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час благодійного заходу, організованого ГО «Support for Ukraine».

У ході заходу, який пройшов під гаслом «Перемога починається з кожного з нас! Або як бути в ресурсі під час війни», присутні мали змогу поділитися корисною інформацією та внести свій вклад у перемогу, зокрема долучитися до збору коштів на закупівлю генераторів для військових Хмельниччини.

Вітаючи учасників зібрання, Сергій Тюрін відзначив важливість діяльності волонтерських організацій Хмельниччини, які з перших днів війни згуртовано ведуть боротьбу проти агресора, як на фронті, так і в тилу, допомагаючи тим, хто постраждав від дій окупантів.

“Ви підтримуєте внутрішньо переміщених осіб, забезпечуєте їх необхідними речами, допомагаєте Збройним силам України, розробляєте додатки, які вже спасли життя не одній людині, а також берете активну участь у роботі кібервійська,”- зазначив Сергій Тюрін. – Згуртувавшись, як одна родина, ми неодмінно переможемо рашистів та відбудуємо нашу омріяну Україну.

Висловивши слова подяки, від імені начальника ОВА Сергія Гамалія його перший заступник вручив подяки обласної військової адміністрації БО «Благодійний Фонд» «Бережи Україну», ТОВ «Аутсорсинг Тім», ТОВ «Стфалкон», ГО «Федерація Бразильського Джиу Джитсу Хмельницької області», ГО « Race Expert Club», ГО «Підтримка України», спільноті активістів 4.5.0, Новченкову Ігорю Вікторовичу та Бідун Надії, Миколаївні.