11.07.2022 — 14:27

Військові Хмельниччини отримали державні нагороди

Непереборний дух, відвага та мужність військових Збройних сил України із перших днів російської агресії демонструють ворогу справжню силу протистояння, даючи рашистам гідну відсіч та завдаючи їм значних втрат.

Тож згідно Указів Президента України Володимира Зеленського за проявлену особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу, вірність військовій присязі військовослужбовців Хмельниччини відзначено державними нагородами.

Сьогодні, висловлюючи слова подяки, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив бійцям ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, “За мужність” ІІІ ступеня та Данила Галицького.

“Дякую кожному із вас за вашу стійкість, непереможний характер та героїчні подвиги, проявлені у протистоянні рашистському ворогу. І саме завдяки вашій відвазі агресор не може, і впевнений, не зможе досягти своїх цілей. За нами правда, за нами перемога, і вона неодмінно настане!”- наголосив Сергій Гамалій.