13.07.2022 — 09:38

Сергій Гамалій: Пам’ять про Героїв ніколи не буде втрачена

З перших днів російської агресії українські Герої, не шкодуючи свого життя, стали на захист нашої свободи та територіальної цілісності України. Вони показали справжній приклад мужності, героїзму та нескореності нації. Їхні подвиги назавжди будуть увіковічнені як на сторінках історії, так і в серцях кожного українця.

Сьогодні, висловлюючи слова співчуття та подяки за виховання справжніх патріотів, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив державні нагороди родинам загиблих Героїв.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, згідно Указів Президента України Володимира Зеленського відзначено орденом “Богдана Хмельницького” (посмертно) Мазура Віктора Сергійовича, Заборського Олександра Клавдійовича, Васильєва Дмитра Миколайовича, Вівдича Сергія Олександровича, також орденом “За мужність” (посмертно) – Гуменюка Олега Миколайовича, Мельника Сергія Сергійовича.

“Завдяки таким Героям, які мужньо боронять нашу країну від російської орди, ми не втратили нашу державу, – зазначив Сергій Гамалій. – Схиляємо голови перед їхніми подвигами.”

Вічна пам’ять нашим Героям!