15.07.2022 — 12:07

Сергій Гамалій відзначив кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини

Хмельниччина має потужну спортивну родину, яка на світових та національних змаганнях демонструвала вправність, витримку та знання, і займала призові місця. Боцула Марія, Лазарев Денис, Смагула Дмитро, Гвоздик Олександр, Ветошкін Владислав, Гаврилюк В’ячеслав, Карцан Аркадій, Петров Віктор, Гула Павло, Салабай Денис, Грабовський Віталій, Лісінська Анастасія – це лише частина відомих спортсменів Хмельниччини, які прославляли нашу країну.

Навіть у складний для країни час спортивне життя на Хмельниччині не зупинилось, наші тренери й спортсмени продовжують тренувати, тренуватись та брати участь у різноманітних змаганнях.

Сьогодні, перед початком спортивних занять, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив відзнаки ОВА та нагрудні знаки “Майстер спорту” та “Майстер спорту міжнародного класу” видатним спортсменам Хмельниччини: Віктору Бойку, Ірині Боярин, Ілоні Стаднійчук, Денису Салабаю.

“Наші спортсмени та тренери не лише підтримують та пропагують здоровий спосіб життя, підкорюють висоти, а й навчають майбутніх чемпіонів, навіть у час війни, – зазначив Сергій Гамалій. – У свою чергу, запевняю, що ми й надалі сприятимемо розвитку спорту, розбудові спортивної інфраструктури, аби молоде покоління мало усі умови для навчання й тренування, щоб прославляти наш рідний край та Україну.”

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту,  високу професійну діяльність нагороджено відзнаками ОВА:

Олега Лапінського – тренера викладача відділення боксу Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №2,

Олександра Скавронського – тренера викладача відділення боксу Кам’янець-Подільської дитячо-юнацької спортивної школи №2,

Дмитра Смагула – тренера викладача відділення боксу Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард”,

Андрія Чумакова – заслуженого тренера України з боксу,

Анатолія Чумакова – заслуженого тренера України з боксу, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України.