18.07.2022 — 09:44

В Держкомтелерадіо України триває прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики

В Державному комітеті телебачення і радіомовлення України триває прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу  в галузі журналістики.

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

На здобуття Премії до 10 серпня 2022 року подаються:

  1. клопотання про присудження Премії з короткою  характеристикою твору та його автора;
  2. примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);
  3. копія паспорта  (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені В’ячеслава Чорновола  за  кращу  публіцистичну роботу  в галузі журналістики»).

Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронну адресу tno@comin.gov.ua.

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо (http://comin.kmu.gov.ua) у розділі «Конкурси, премії» (підрозділ «Премії»).