21.07.2022 — 10:12

Продовжуємо підтримувати наших захисників

148 день наші мужні захисники та захисниці боронять Україну від російської навали. І сьогодні кожен українець на своєму місці: на фронті і в тилу працює задля однієї мети – Перемоги.

Так, з метою забезпечення потреб наших підрозділів ЗСУ, які виконують бойові завдання на сході та півночі країни, делегація від Хмельниччини у складі першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна, голови Хмельницької РВА Анатолія Катеренчука, заступника директора Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОВА Костянтина Дєтковського та начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату ОВА Віталія Мартинюка відвідали наших захисників.

Протягом декількох днів посадовці побували на 4 різних локаціях військових та доставили їм продукти харчування, засоби гігієни, побутову хімію, дуже важливі медикаменти, одяг для військовослужбовців, господарський інвентар, а також два автомобілі, які були придбані волонтерами.

Долучаються до підтримки наших захисників і благодійні організації. Так, за тісної співпраці ОВА та БФ «Захисти Хмельниччину» посадовці передали військовим дрони, планшети, смартфони, павербанки, а також ще один автомобіль. Окремо Сергій Тюрін та Анатолій Катеренчук вручили бійцям синьо-жовтий стяг з найкращими побажаннями від випускників НВК №2.

“Спілкуючись з бійцями вкотре переконався у злагодженості дій всіх бойових підрозділів. Вмотивованість і потужний бойовий дух наших захисників надзвичайно потужний. І завдяки таким Героям ми неодмінно виженемо орків з нашої рідної землі, адже лише спільна, злагоджена робота органів влади, волонтерів та військових щодня наближає нас до Перемоги”, – сказав перший заступник голови ОДА.

Разом ми сила! Перемога обов’язково буде за нами!