27.07.2022 — 16:41

Володимир Юр’єв нагородив переможців фотоконкурсу «Історія однієї родини»

Сьогодні заступник голови ОДА Володимир Юр’єв відвідав дитячий будинок сімейного типу у с. Рублянка Антонінської територіальної громади Хмельницького району, аби вручити нагороди для сім’ї за перемогу у фотоконкурсі «Історія однієї родини».

Переможцями конкурсу стали Анатолій та Любов Мехальчук, які зразково виховують 9 статусних неповнолітніх дітей. Діти у цій сім’ї обігріті любов’ю, повагою та родинним затишком, де найменшій дитині 5 років, а найстаршій – 16. Також батьки Анатолій та Любов мають рідного сина, який у 24 роки служить у Збройних силах України, захищаючи власну родину та цілісність нашої держави.

«Такі люди як ви, що переймаються долею дітей, яких спіткали труднощі – справжні герої. Ви стоїте в одному ряду з героями, які захищають нині наші кордони від загарбників, – звертаючись до родини Мехальчуків наголосив Володимир Юр’єв, – Обласна влада завжди готова допомагати таким сім’ям, адже це гарний приклад для інших, як потрібно вносити свій вклад в розвиток українського суспільства».

Також посадовець разом з координатором фотоконкурсу, начальницею Служби у справах дітей ОДА Любов’ю Тимофіїв, передали для сім’ї Мехальчуків 9 кризових рюкзаків, продукти харчування, ігри, спортивний інвентар, канцелярські товари, засоби гігієни, намет-садовий павільйон, столи, стільці, солодощі та напої.

До нагородження також долучились і спонсори конкурсу ДП ПрАТ «ОБОЛОНЬ», «Червоний Хрест», представники Антонінської територіальної громади, управління патрульної поліції в Хмельницькій області та представники ювенальної поліції.