28.07.2022 — 17:06

Сергій Гамалій вручив державні нагороди родинам загиблих Героїв

Сьогодні, у День Української Державності, ми вшановуємо усіх, хто від часів Київської Русі і до наших днів боровся за те, щоб українці могли на увесь світ заявити: ми були, є і будемо! Особливу шану цього дня ми віддаємо Героям сьогодення, які зі зброєю в руках боронять наші життя, не шкодуючи свого власного.

Серед них Максим Капріца, Віталій Комонюк та Юрій Дячук – воїни з Хмельниччини, що до останнього подиху залишилися вірними Україні та склали голови на полі бою з рашистськими окупантами. Відповідно до Указу Президента Володимира Зеленського, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі,

КАПРІЦУ Максима Михайловича, старшого солдата,

КОМОНЮКА Віталія Сергійовича, солдата,

ДЯЧУКА Юрія Миколайовича, солдата,

посмертно нагороджено орденом “За мужність” ІІІ  ступеня.

Державні нагороди рідним загиблих Героїв вручив сьогодні начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

“Подвиг наших мужніх земляків назавжди залишиться в наших серцях. Вони віддали життя за Перемогу над російською ордою, і я переконаний, що ми її обов’язково здобудемо. А відбудувавши нашу квітучу державу, завжди будемо пам’ятати, яку величезну ціну ми заплатили за право жити у мирній незалежній Україні,” – сказав очільник області.