06.10.2016 — 15:20

Війтовецька селищна об’єднана територіальна громада з новим дитячим садочком

5 жовтня відбулися урочистості з нагоди відкриття дитячого садочка на базі Криштопівського НВК Війтовецької селищної об’єднаної територіальної громади.

Почесними гостями свята були голова Волочиської райдержадміністрації Володимир Сергійчук, заступник голови районної ради С. Сутий, голова Війтовецької селищної об’єднаної територіальної громади І. Степанюк, староста села Криштопівка С. Смарунь, благодійники, які привітали присутніх зі святом та вручили подарунки на потреби садочка.

sam_2025

На сьогодні в садочку функціонує одна різновікова група, в якій навчається 19 дітей.

На виконання робіт було виділено та освоєно коштів на загальну суму 258 тис. грн. в тому числі 200 тис. грн. з державного бюджету, 44 тис. грн. благодійних коштів на придбання меблів та 14 тис. грн. на встановлення дитячого ігрового майданчика.

Першочергово відбулось перерізання червоної стрічки, після чого гостей та присутніх привітали маленькі вихованці садочка, які потішили усіх коротенькими віршиками, чарівним танцем та щирими усмішками. Далі почесним гостям провели невелику екскурсію навчальним закладом.

sam_1990

Цей захід є дуже важливим для мешканців села, оскільки для дітей створено усі належні умови для повноцінного росту, розвитку, навчання та ігор.

sam_2031

sam_2037