07.09.2022 — 15:13

Німецькі благодійники передали для Хмельниччини мультифункціональні ліжка

Днями до гуманітарного хабу при ОВА доставили черговий гуманітарний вантаж з Берліну. Німецькі благодійники вже вкотре надали дуже важливу та необхідну допомогу для  нашої області.

Цього разу на Хмельниччину доставили три десятки сучасних мультифункціональних медичних ліжок, що призначені для полегшення життя хворих, які не можуть самостійно рухатися. Зауважимо, що це вже друга партія такого обладнання, перший вантаж із 40 ліжками прибув в область місяць тому.

Мультифункціональні ліжка спеціально пристосовані для комфортного догляду, лікування та спостереження за лежачими хворими, отож у першу чергу стануть у нагоді закладам охорони здоров’я області, які приймають на лікування поранених під час бойових дій. Також частину ліжок направлять у заклади соціального захисту населення, адже з початку війни в область переміщено декілька геріатричних закладів зі сходу країни, підопічні яких потребують особливого догляду.

Висловлюємо глибоку вдячність нашим друзям з Німеччини, які передали для області цей вантаж, а також благодійникам з Польщі, що сприяли його доставці на Хмельниччину. Ваша постійна підтримка та  допомога у ці складні для України часи є неоціненною. Разом до перемоги!