14.09.2022 — 08:00

Сергій Гамалій: Наші Герої-захисники мають отримувати лікування у комфортних умовах

В медичних закладах Хмельниччини з перших днів війни лікуються Герої-захисники, які під час виконання бойових завдань із захисту держави отримали поранення. Їх перебування у закладах охорони здоров’я має бути комфортним, а надання медичних послуг – якісним і повноцінним.

Начальник обласної державної адміністрації Сергій Гамалій разом зі своїм заступником Сергієм Ткачуком та головою БО “Захисти Хмельниччину” Оленою Полянською поспілкувались з керівником військового госпіталю Сергієм Мельником, аби почути проблемні питання та потреби закладу.

Варто зазначити, що під час попереднього відвідування госпіталю, Сергій Гамалій спілкуючись із медичним персоналом, почув, що дах одного з відділень закладу потребує ремонту. Завдяки співпраці обласної державної адміністрації з благодійною організацією “Захисти Хмельниччину” була розроблена проектно-кошторисна документація ремонту покрівлі даху будівлі одного з корпусів даного медичного закладу.

Тож сьогодні ці документи разом із висновком експертизи проєкту відповідно до вимог чинного законодавства посадовці передали Сергію Мельнику.

“Наші військові мають отримувати лікування у найкращих умовах. Ми розуміємо, для цього потрібно чималі кошти, тож ми будемо докладати зусиль самі, та залучатимемо допомогу благодійників та бізнесу, аби дах у цьому приміщення був відновлений якнайшвидше,” – наголосив Сергій Гамалій.