16.09.2022 — 13:04

Володимир Юр’єв вручив відзнаки юним волейболісткам з Хмельниччини

22-23 серпня в комплексі волейбольних кортів О-Сендс (Латвія) відбувся чемпіонат Східноєвропейської зональної волейбольної асоціації (EEVZA) з пляжного волейболу U-16. У чемпіонаті взяли участь гравці із чотирьох країн – Литви, Латвії, Естонії та України. Представляли Україну на цих змаганнях та здобули перше місце спортсменки з Хмельниччини – Софія Щуцька та Катерина Біляк.

Сьогодні з юними чемпіонками та їх тренером Юзефою Слівінською зустрівся заступник голови ОДА Володимир Юр’єв, аби особисто привітати їх з перемогою на міжнародних змаганнях та вручити відзнаки Хмельницької ОВА за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та пропаганду здорового способу життя на Хмельниччині.

“Спостерігаючи за досягненнями наших співвітчизників у сфері спорту, з впевненістю можна сказати, що ми маємо перспективне майбутнє. Адже завдяки своїй наполегливій спортивній праці, така молодь презентує українську націю на міжнародній арені з найкращої сторони. Щиро вітаю вас із новими перемогами, ваші здобутки – це наша гордість,” – зазначив посадовець.

Також під час зустрічі президент Федерації волейболу Хмельниччини Ольга Фурман вручила відзнаку від Федерації волейболу України тренеру Юзефі Слівінській.