23.09.2022 — 12:07

Одна з військових частин області поповнилася черговим автомобілем

Сьогодні 212 день як наші захисники і захисниці мужньо боронять Україну від російської навали. 212 день безперервно волонтери, громадські об’єднання, різні установи та небайдужі люди роблять усе можливе заради однієї мети – Перемоги. Кожен допомагає хто чим може: продуктами харчування, військовим одягом та спорядженням, автівками, медикаментами та багато іншим.

Аби наші військові оперативно реагували під час виконання бойового завдання, колектив та керівництво Хмельницької обласної лікарні вкотре відгукнулися на прохання однієї з військових частин області щодо надання допомоги. Як розповів директор медичного закладу Яків Цуглевич, за короткий термін були зібрані необхідні кошти для придбання автомобіля Mercedes Sprinter, яке відразу перефарбували та віддали на технічний огляд.

Сьогодні авто було передано на користь військових потреб. Серед іншого військовим передали прилади нічного бачення, продукти харчування, дезинфікуючі засоби, медикаменти, засоби індивідуального захисту, воду та інше.

Командир підрозділу однієї з військових частин області зазначив, що дане авто слугуватиме для перевезення озброєння та виконання бойових завдань. За його словами, згодом додатково будуть обладнанні спеціалізовані місця для відповідних фахівців та під потреби військових, аби з нього було безпечно та комфортно працювати в районі виконання бойових завдань.

Висловлюємо слова щирої подяки керівництву та трудовому колективу Хмельницької обласної лікарні за надану допомогу для наших захисників. Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!