03.11.2022 — 11:44

Сергій Гамалій привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають ті, для кого нормою повсякденного життя є віддана, невтомна праця на благо людей. Саме працівники соціальної сфери щоденно забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, а головне, вони допомагають людям долати кризові ситуації, полегшують біль і страждання, спонукають до добрих справ.

Особливо зараз, під час війни, їх робота стала ще й невід’ємною частиною допомоги внутрішньо переміщеним особам, які вимушені були покинути свої домівки, соціальні заклади, аби втікти від жорстоких дій окупанта.

Сьогодні, аби висловити слова подяки та вітання, начальник ОВА Сергій Гамалій разом із своїм заступником Володимиром Юр’євим зустрівся з працівниками соціальної сфери.

Під час спілкування з присутніми обговорили чимало ситуацій, з якими повсякденно стикаються соцпрацівники. Разом з цим, є чимало гарних історій, коли люди, які втратили віру у себе, у нормальне життя сьогодні, завдяки допомозі завзятих працівників соціальної сфери, відновили впевненість у власних силах та переконались, що з підтримкою добрих людей можливо пережити усі негаразди.

“На ваші плечі покладено чимало обов’язків з надання соціальних послуг, що надаються нашим громадянам. Без перебільшень скажу, що ви є ангелами-охоронцями, лікарями, порадниками, а інколи навіть найріднішими людьми для тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах і потребує сторонньої допомоги,”- зазначив Сергій Гамалій.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери начальник ОВА вручив відзнаки обласної військової адміністрації та цінні подарунки.

Грамотами обласної військової адміністрації нагороджено:

ПРИЙМАК Любов Валеріївну – директора комунального соціально-медичного закладу «Меджибізький дитячий будинок-інтернат»

БАЗЮК Наталію Леонідівну – директора Китайгородського будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю

КУЗЯ Юрія Петровича – директора Виноградівського психоневрологічного інтернату

КОВАЛЬЧУКА Олександра Васильовича – завідувача відділення денного, цілодобового тимчасового перебування Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

БАБИЧ Ольгу Анатоліївну – соціального працівника І категорії Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

А також подяку ОВА, за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок в забезпечення роботи Обласного гуманітарного штабу з питань проведення евакуації, розміщення і надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам та з нагоди Дня працівника соціальної сфери вручено КОВАЛЬЧУК Ірині Іванівні – директору Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації.