21.11.2022 — 14:37

Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою отримав нову домівку

Відтепер Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою знайшов нову домівку та зможе розпочати підготовку до повноцінного навчального процесу. За рішенням Міністерства освіти і науки України та обласної адміністрації заклад функціонуватиме у приміщеннях навчального закладу «Подільського центру професійно-технічної освіти». Відтак, днями заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв вручив акт передачі майна керівництву ліцею.

Звертаючись до працівників навчального закладу та батьків, чиї діти проходять навчання у ліцеї, Володимир Юр’єв наголосив, що завдяки зусиллям начальника ОВА Сергія Гамалія та роботі структурних підрозділів адміністрації, в найкоротші терміни вдалося виконати обіцянку – закінчити процес передачі майна.

“Вірю, що сотні курсантів, які вирішили розпочати свій трудовий шлях із навчання у цьому навчальному закладі, вже скоро зможуть відвідувати такі важливі, повноцінні живі лекції та заняття з фізичної підготовки, які не могли би проводитись у онлайн форматі. З нашого боку, обласна адміністрація докладе також усіх зусиль для того, аби зробити ці приміщення комфортними та безпечними для вихованців,” – наголосив посадовець, спілкуючись із керівництвом закладу та батьками.

Окрім цього для облаштування бомбосховища для навчального закладу були передані засоби першої допомоги, медикаменти, а також інформаційні стенди з мінної безпеки.

Варто зазначити, що задля створення сучасного освітнього середовища для учасників навчального процесу, були залучені студенти та викладачі Кам’янець-Подільського фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну, які розробили передпроєктні пропозиції щодо часткової реконструкції та перепланування приміщень навчального корпусу Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти».

Також триває прийом пропозицій до проєкту приміщення, в якому буде розташовано Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, їх можна надіслати на електронну адресу [email protected]