18.11.2022 — 13:31

Сьогодні аграрії на своєму фронті справжні герої, – С.Гамалій

Третьої неділі листопада відзначають своє професійне свято працівники однієї з провідних галузей економіки і держави – сільського господарства. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Сьогодні повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для працівників аграрно-промислового комплексу країни. І зараз, як ніколи, від їх праці залежить продовольча безпека та економічний розвиток країни.

Висловлюючи слова вітання аграріям Хмельниччини, начальник ОВА Сергій Гамалій відмітив, що українці споконвіків вважалися нацією хліборобів, адже  ми завжди любили свою землю, ставилися до неї шанобливо і вкладали в неї всі сили й душу, і вона за це щедро віддячувала.

“Цього року багатьом аграріям довелося залишити улюблену справу і взяти в руки зброю, однак і це зроблено лише через любов до нашої землі та небажання, щоб її топтали російські чоботи. Це – справжній героїзм,” – сказав очільник області, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Окремі слова вдячності лунали на адресу аграріїв, які продовжують працювати на своєму фронті, обробляти землю, проводити посівну, дбати про майбутній урожай, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, щоб не допустити продовольчої кризи в Україні та світі.

Кращим працівникам галузі Сергій Гамалій вручив відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України та обласної військової адміністрації.

Дякуємо всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу області – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!