01.12.2022 — 16:04

Представників бізнесу Хмельниччини закликають долучитися до створення Пунктів Незламності

По всій країні триває розгортання Пунктів Незламності – місць, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. На Хмельниччині вже діють 187 стаціонарних та 8 мобільних Пунктів Незламності. Їх розташування можна знайти на інтерактивній карті.

Незважаючи на відключення електроенергії, тут передбачається наявність тепла, води, освітлення, місць для відпочинку, аптечок тощо. Планується забезпечити Пункти також системами супутникового зв’язку Starlink.

Разом тим, представники бізнесу мають можливість виявити ініціативу щодо створення на базі своїх підприємств, закладів та організацій додаткових Пунктів Незламності. Зробити це можливо, зареєструвавшись на сайті nezlamnist.gov.ua через спеціальну електронну форму за посиланням http://bit.ly/3Vi1x56 .

У разі, якщо у вас немає достатнього ресурсу для створення Пункту Незламності, але ви можете надати людям доступ до генератора, аби зарядити ґаджети, можете позначити свій заклад на мапі, заповнивши іншу форму на сайті nezlamnist.gov.ua за посиланням http://bit.ly/3GVHBAw

Якщо ви можете якимось іншим чином підтримати мешканців Хмельницької області у скрутну годину, наприклад, запропонувати продукти харчування, питну воду, доступ до місця приготування їжі чи будь-що, що допоможе їм протриматися за відсутності електроенергії та теплопостачання, зареєструйтеся за посиланням http://bit.ly/3GXBxHD та вкажіть, як саме зможете допомогти.

Уже незабаром узагальнену інформацію буде розміщено на нашому вебсайті та сторінках у соціальних мережах, аби нею міг скористатися кожен, хто цього потребуватиме.