05.12.2022 — 16:19

Бійців одного з інженерних підрозділів ЗСУ привітали з 49-ю річницею з дня створення частини

У цей нелегкий для країни час ми вшановуємо усіх військових, які служили та служать справі Перемоги, та висловлюємо вдячність тим, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині, тим, хто нині стоїть на захисті держави, забезпечуючи мир і спокій наших громадян.

Надзвичайно важливу роль в обороні держави відіграють воїни інженерних підрозділів, адже саме вони виконують цілу низку інженерних завдань, що дозволяють вести успішний наступ та ефективно оборонятися іншим військовим підрозділам ЗСУ. Сьогодні одна з таких частин, що дислокується на Хмельниччині, відзначає 49-річчя з дня створення. Бійці, які несуть службу в її лавах, забезпечують роботу наших військових летовищ: ремонтують злітні смуги та відновлюють їх інфраструктуру у разі ушкодження. Зі святом воїнів привітав заступник начальника ОВА Сергій Ткачук.

Він зазначив, що немає більш благородної місії, ніж стояти на захисті свого народу та рідної землі, це  покликання та обов’язок справжніх захисників. Посадовець подякував присутнім за сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу, героїзм та побажав усім міцного здоров’я, мужності, терпіння і якнайшвидше здобути перемогу над ворогом.

З нагоди річниці Сергій Ткачук за дорученням  начальника ОВА Сергія Гамалія вручив кращим бійцям частини Почесні грамоти Хмельницької ОВА.