08.12.2022 — 14:23

8 генераторів та систем “Старлінк” передали благодійники Хмельниччині

Рашистські ракетні удари завдали чималих пошкоджень енергетичній інфраструктурі України. Тож задля забезпечення стабільного функціонування закладів соціального спрямування, а також Пунктів Незламності, де громадяни можуть підзарядити гаджети та погрітись, важливо мати альтернативні джерела енергії. Одним із таких джерел живлення є генератор, який дозволяє тривалий час отримувати електроенергію.

Аби  забезпечити електрикою та зв’язком мешканців Хмельниччини під час настання можливого “блекауту” обласна військова адміністрація у співпраці з благодійними організаціями щоденно працюють у даному напрямку. Одними із успішних прикладів такої роботи є передача генераторів та старлінків від БФ “Серце української нації”.

“Сьогодні ми спільно працюємо з благодійниками, аби мешканці області мали можливість прийти у Пункти Незламності, підзарядити гаджети, ліхтарі, увімкнути прилади, наприклад, небулайзер, який необхідний для лікування, попити гарячого чаю, зігрітись та скористатись зв’язком через систему супутникового інтернету “Старлінк”,”- зазначив Сергій Гамалій.

Наразі фонд передав 8 трифазних дизельних генераторів KRAFTWELE SDG16000 SUPER SILENT ATS потужністю 16кВA (12.8 кВт), а також 8 комплектів системи “Старлінк”. Нагадаємо, що це вже не перша допомога, яку отримує Хмельниччина від БФ “Серце української нації”. Не так давно благодійники передали автівки та продукти харчування для військових.