08.12.2022 — 13:30

Увага! Субсидії по-новому

Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua).

 ➡ Для реєстрації на вебпорталі, як надавач житлово-комунальних послуг, необхідно надати кваліфіковані сертифікати відкритих ключів відповідальних осіб, які будуть здійснювати опрацювання інформації необхідної для призначення та розрахунку житлових субсидій та пільг.

 ➡ Сертифікати можна надіслати на електронну адресу головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області: [email protected]

 ➡ Після реєстрації сертифікату в програмних комплексах Пенсійного фонду України, посадовій особі буде наданий доступ до особистого кабінету надавача послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 ➡ Інформаційні матеріали щодо роботи в кабінеті надавача послуг на вебпорталі розміщено за посиланням http://surl.li/dxzjt