13.12.2022 — 15:13

Хмельниччина отримала 5 сучасних рентген-апаратів

Сьогодні п’ять лікарень області отримали нові сучасні пересувні рентген-апарати. Обладнання надійшло завдяки співпраці Міністерства охорони здоров’я України із Світовим банком.

Прилади вартістю майже 3,7 млн грн кожен вирушили із гуманітарного штабу при Хмельницькій ОВА до Хмельницької міської багатопрофільної лікарні, Дунаєвецької багатопрофільної лікарні, Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні, Славутської багатопрофільної лікарні та Хмельницької обласної лікарні.

«Висловлюю слова вдячності Президенту України та Уряду за можливість отримати таке обладнання для лікарень Хмельниччини. Впевнений, що нові рентген-апарати значно покращать діагностичні потужності та якість надання медичних послуг,» – зазначив начальник ОВА Сергій Гамалій.

Долучилася до благодійної допомоги і БО «Захисти Хмельниччину». Представники організації передали стоматологічне обладнання та медикаменти для Хмельницької ЦРЛ, обласної стоматологічної поліклініки, військового госпіталя та дитячої обласної лікарні. Ця допомога на загальну суму понад 40 тис. фунтів надійшла від закордонних благодійників.

Тож висловлюємо слова щирої подяки усім, хто підтримує український народ у цей складний для нашої країни час.