15.12.2022 — 18:09

Сергій Гамалій привітав бійців 8-го полку із річницею заснування підрозділу

Вони – незламні та безстрашні, професійні та міцні духом! Вони – гроза ворога і гордість не лише Хмельниччини, а й усієї України. Про їх подвиги наші діти та онуки складатимуть пісні та легенди.  Усе це про бійців нашої “8-ки”.

Сьогодні вони відзначають річницю з дня створення своєї військової частини, тож начальник ОВА Сергій Гамалій привітав їх з ювілеєм та подякував за те, що не шкодуючи життя, нещадно б’ють ворога  і захищають свою рідну землю та всіх від рашистської навали. Очільник області вручив державні нагороди за проявлену особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і вірність військовій присязі, а також відзнаки ОВА.

На жаль, серед цих нагород є ті, яких бійці вже ніколи не зможуть отримати особисто, адже віддали свої життя у бою. Вічна пам’ять Героям та щирі співчуття рідним… Низький уклін вам, наші славні воїни!

Зауважимо, що нинішній день запам’ятається бійцям підрозділу ще однією подією: адже на свято підрозділу завітали режисер Ахтем Сеітаблаєв та актор Олексій Тритенко, які  не лише особисто представили  їм уже легендарний український фільм “Кіборги”, а й презентували пісню, яку написала українська поетеса Тетяна Власова та композитор Андрій Пономарьов. Ця пісня – справжній гімн цієї військової частини, то ж сподіваємося, після перемоги усі жителі області будуть знати його слова та разом з бійцями співати його на урочистих заходах.

Характерники, міцною славою сповиті,
Разом нашу Україну будем боронити!
Сильна і непереможна наша люта зграя,
Клятий ворог хай боїться, хай тут помирає!
Нескоримі і запеклі вийшли у дорогу…
Буде мати Україна славну Перемогу!

Віримо, що ці слова пророчі!

Слава воїнам 8-го полку! Україна переможе!