19.12.2022 — 13:58

Володимир Юр’єв привітав з новорічними святами вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик»

У цей важкий та тривожний для усіх нас час дуже важливо, аби наші діти продовжували вірити у казку та диво, адже це неодмінний атрибут щасливого дитинства. У різдвяно-новорічні свята особливо хочеться подарувати частинку тепла та радості, дітям, які втратили свої родини, або з тих чи інших причин не можуть залишатися в своїх домівках.

Саме тому, у День Святого Миколая, уже традиційно вітання та подарунки від представників влади приймають вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик». Талановиті дітки для гостей влаштували справжній святковий концерт: лунали у залі вірші та новорічні пісні, водили танок сніжинки та ангелики. Не забули до святкового хороводу запросити і всіх присутніх.

Особливим цьогоріч був фінал свята, адже завершили його діти молитвою за наших захисників, які саме зараз боронять нашу країну, бо завдяки їм усі ми маємо можливість жити відносно мирним життям та святкувати День Святого Миколая.

Звертаючись до вихованців, заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв побажав діткам гарних та спокійних свят, а найголовніше, щоб Святий Миколай здійснив спільну мрію усіх українців: подарував нашій країні мир.