20.12.2022 — 13:20

Єднаймо серця та Україну: пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру до ОВА

Зустрічати та передавати Вифлеємський вогонь напередодні Різдвяних свят для пластунів – це багаторічна традиція. Зараз він є символом миру, який єднає. Це можливість умовно об’єднати сотні тисяч родин, які вимушено опинилися у різних куточках світу.

Сьогодні подільські пластуни завітали до обласної військової адміністрації, аби передати життєдайний вогонь для усієї Хмельниччини. Традиційно передачу вогню пластуни розпочали зі скаутської пісні про Вифлеємський вогонь миру. Також вони розповіли, що цьогоріч основна місія Вифлеємського вогника – подарувати тепло тим, хто не може бути на Різдво вдома, оскільки він несе любов та затишок.

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін подякував дітям за таку чудову і відповідальну місію, адже вони діляться теплом та добром із тими, хто сьогодні дійсно цього потребує, єднають вогником родини, які через війну полишили свої домівки та зустрічають новорічні свята нарізно.

«Цим вогником ви єднаєте серця, Україну та усіх добрих людей світу. Бажаю вам, аби ви і надалі запалювали і множили це добро, яке несете. Нехай в кожного з вас буде щасливе дитинство, добробут в родині та злагода», – побажав посадовець.