20.12.2022 — 16:22

Володимир Юр’єв поспілкувався з групою дітей, які повернулися з подорожі до Франції

Нещодавно з подорожі до Франції повернулася група дітей з Хмельниччини, які побували на відпочинку в рамках співпраці Хмельницької ОВА з неурядовою ініціативою “Європейський прихисток”. Чотири десятки дітей, чиї батьки віддали життя за Україну або потрапили в полон під час бойових дій, мали можливість гарно провести час, побувати на екскурсіях у цікавих історичних місцях Франції, а найголовніше, відволіктися від війни та тривог.

Аби привітати юних мандрівників з прийдешніми святами та дізнатися про те, як пройшла подорож, сьогодні у ТЦ “Вудмол” за дорученням начальника ОВА Сергія Гамалія з ними зустрівся його заступник Володимир Юр’єв. Діти розповіли про те, що отримали чудові враження та море незабутніх емоцій від знайомства з Францією, та подякували усім, завдяки кому ця поїздка стала можливою.

“Дуже приємно, що вам сподобалася мандрівка. Маємо надію, що вже незабаром ми матимемо можливість відправити до Франції ще більше ваших однолітків. Працюємо також над розширенням географії таких подорожей, тож сподіваємося, ви зможете побувати і в інших країнах Європи, ” – зауважив посадовець. Принагідно Володимир Юр’єв привітав дітей із Днем Святого Миколая  та побажав, аби якнайшвидше здійснилася найважливіша для кожного з нас мрія – ми здобули перемогу у війні та почали відбудовувати нашу Україну.

На завершення зустрічі діти отримали святкові подарунки від ОВА та мали можливість переглянути українську комедійну стрічку “Пригоди Святого Миколая”.