21.12.2022 — 19:37

Сергій Гамалій привітав атомників області з професійним святом

Стабільне функціонування усіх сфер економіки країни залежить від безперебійної роботи енергетичного сектору. Однією із його складових є Хмельницька АЕС, яка забезпечує електроенергією підприємства, державні установи і організації, транспорт, зв’язок та наші з вами повсякденні потреби.

Сьогодні, напередодні Дня енергетика України, на ХАЕС відбулася підсумкова конференція щодо результатів роботи атомників. До засідання долучились начальник ОВА Сергій Гамалій, народний депутат Олена Копанчук та інші гості.

Звертаючись до присутніх, Сергій Гамалій відзначив важливість роботи енергетиків краю. “Впродовж 300 днів повномасштабної війни рашисти  намагаються знищити нашу енергосистему, обстрілюючи електростанції, енергетичну інфраструктуру та вдаючись навіть до ядерного тероризму. Проте завдяки нелегкій роботі фахівців цієї сфери, які працюють 24/7, ми забезпечені теплом та світлом,” – сказав очільник області.

Висловлюючи слова вдячності, він привітав атомників з професійним святом – Днем енергетика України та 35-річчям введення в експлуатацію ХАЕС-1, а також вручив відзнаки обласної військової адміністрації.