04.01.2023 — 14:53

Моделісти з Хмельниччини здобули чимало нагород на Всеукраїнському заочному конкурсі із історико-технічного стендового моделювання

З 7 по 26 грудня 2022 року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнську заочну виставку-конкурс із історико-технічного стендового моделювання.

У заході взяли участь 23 команди (117 учасників) з Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської,  Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей, які представили на розгляд журі 278 робіт за 12-ма  номінаціями.

Честь нашої області захищали  команди: Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, Кам’янець- Подільського Центру дитячої та юнацької творчості та Старокостянтинівської міської станції юних техніків.

З великою гордістю вітаємо команду Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, яка в запеклій боротьбі та нищівній конкуренції здобула перемогу – І командне місце.

Вітаємо Котовича Дениса, Кульчицького Михайла, Явнюка Максима, Яроцького Дмитра  та Цімарного Єгора з перемогою у всеукраїнському конкурсі та їх наставника Юрія Гаркавенка, які вибороли 21 нагороду в особистому заліку, з них 9– І-х, 8 – ІІ-х та 4 – ІІІ-х місця.

Щиро радіємо за вихованців  Кам’янець- Подільського Центру дитячої та юнацької творчості: Кушніра Всеволода,  Шендерецького Тимофія, Липовського Гліба, Кравчука Владислава,  Бушовського Костянтина, Білика Андрія, Кушка Юрія, Мельника Дениса, Хабаза Володимира та їх наставника Ігора Сторожа, які здобули 16 нагород, з них: 2–І-х,  5–ІІ-х, 9–ІІІ-х місць.

Вітаємо гарним результатом вихованців Старокостянтинівської міської станції юних техніків: Кирика Дмитра,  Білика Назара, Пеньковського Романа, Чорного Давида,  Чишкевича Андрія, Нищого Нікіту на чолі з талановитими керівниками команди Сергієм Майхером та Сергієм Возним, які отримали  10 нагород, з них: 2 – І-х, 5 – ІІ-х, 3 – ІІІ-х місць в особистому заліку.

Це рік був не простим, але наполеглива праця та любов до справи, якою займаєшся, принесла високі результати!

Вітаємо юних моделістів Хмельниччини та їх наставників з успіхом!