17.01.2023 — 15:22

Сергій Гамалій зустрівся з дітьми, які повернулися з подорожі до Франції

Напередодні Різдвяних свят з подорожі до Франції повернулася група дітей з Хмельниччини. Впродовж двох тижнів 40 дітей із сімей військовослужбовців, які ціною власного життя захищали нашу країну від рашистських окупантів, мали можливість відвідати визначні місця, історичні та культурні заклади, покращити свої знання іноземних мов та познайомитись з французькими дітьми.

Сьогодні з дітками у ТЦ «Вудмол» поспілкувався начальник ОВА Сергій Гамалій, аби особисто почути від них про враження від подорожі. Діти розповіли про те, що отримали безліч незабутніх емоцій від знайомства з Францією, та подякували усім, завдяки кому ця поїздка стала можливою.

«Я радий, що вам сподобалася подорож і ви повернулися додому щасливими. Зараз ми працюємо над тим, щоб організувати таку поїздку до Чехії. Сподіваюся, що нам вдасться відправити на відпочинок ще більше ваших однолітків. Тож бажаю вам миру, здоров’я і якнайшвидше – перемоги», – сказав очільник області, спілкуючись з дітками.

На завершення зустрічі діти отримали святкові подарунки, які підготували для них ОВА у співпраці з ГО «КримСОС», а також переглянули українську комедійну стрічку «Пригоди Святого Миколая».

Нагадаємо, що це вже третя група дітей віком від 10 до 17 років, які завдяки співпраці обласної військової адміністрації із французькими друзями та представниками неурядової ініціативи “Європейський прихисток” мали можливість відвідати Францію.