06.02.2023 — 11:26

Запрошуємо юних художників до участі у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023»

До Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці продовжують надходити роботи на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який організовано Журналом «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Але всім охочим взяти участь у Конкурсі потрібно поспішати, адже перший етап закінчується вже 15 лютого 2023 року.

Головна мета Конкурсу – привернути увагу суспільства, зокрема дітей та молоді, до питань безпеки праці.

Конкурсні роботи висвітлюють питання безпечного та приклади небезпечного виконання роботи у будь-яких галузях і сферах діяльності:

– енергетики, комунального господарства, рятівників, вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому  господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті, волонтерів на тимчасово окупованих територіях тощо;

– небезпечні фактори, ризики та загрози життю та здоров’ю на робочих місцях та в побуті, дитячий погляд на вплив агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.

Учасниками можуть бути учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів

Малюнки прийматимууться до 15 лютого 2023 року включно! Для участі у Конкурсі надсилайте роботи учасників поштою до Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці: вул. Кам’янецька, 74, м. Хмельницький, 29013, тел. для довідки (0382) 65-64-48).

 Вимоги до малюнка

 ➡ На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.

➡ Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.

➡ На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно розбірливо зазначити українською мовою:

  1. Назву малюнка.
  2. Прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора.
  3. Місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу.
  4. Назву навчального закладу.
  5. Прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника (або одного з батьків).

Оскільки конкурс набув міжнародного визнання, бажано, щоб автор робив надпис на малюнку як українською, так і англійською мовами.

Докладніше про конкурс на сайті журналу “Охорона праці”:

Малюнки переможців 2022 року