21.03.2023 — 16:24

Педагоги Хмельниччини отримали 40 сучасних ноутбуків

Сьогодні 40 викладачів загальноосвітніх дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини отримали по сучасному, потужному ноутбуку. Долучився до передачі комп’ютерів заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Звертаючись до освітян посадовець висловив впевненість, що таке технічне оснащення буде служити на користь як педагогам, так і їх учням, які безперешкодно отримуватимуть необхідні знання та матеріали від викладачів онлайн та офлайн.

“Наша держава переживає надскладні часи, у зв’язку із цим система освіти зазнала чималих трансформацій та викликів, а новий формат освітнього процесу дедалі більше потребує сучасного комп’ютерного обладнання. Враховуючи це, влада продовжує дбати про якість освіти та не відстає від світових інформаційних тенденцій. Так, завдяки міжнародній та державній підтримці наша область отримала значну кількість необхідних ресурсів для того, аби наше молоде покоління було вихованим та освіченим,” – наголосив Володимир Юр’єв.

Варто зазначити, що така ініціатива стала можливою за сприяння гуманітарної організації “World Vision International”, підтримки Global Business Coalition for Education (GBC-Education), Міністерства освіти та науки України у партнерстві з “HP” і “Microsoft”.