23.03.2023 — 10:40

Хмельничанин – срібний призер кадетського чемпіонату України з боротьби вільної

З 15 по 18 березня в Полтаві проходив чемпіонат України з боротьби вільної серед кадетів та кадеток 2006-2007 р. н. (U17). Участь у змаганнях взяли понад 400 спортсменів з різних областей України та міста Києва.

Член збірної команди Хмельниччини, представник обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Андрій Киськевич, гідно боровся та здобув срібну нагороду чемпіонату у ваговій категорії до 110 кг. На шляху до п’єдесталу він послідовно здолав борця з Івано-Франківщини та двох суперників з Київської області. Лише у фінальній сутичці Андрій поступився Івану Мирошниченку з Дніпропетровщини.

До змагань віцечемпіона готував тренер-викладач відділення боротьби вільної ОЦФВУМ Віктор Власов. В подальшому переможці чемпіонату в складі національної збірної України будуть боротися за нагороди чемпіонату Європи.

Вітаємо спортсмена та його наставника з гарним виступом, а також бажаємо не зупинятися на досягнутому і здобути у майбутньому  більше яскравих перемог в наступних вікових категоріях.

Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися та приймати участь у змаганнях.