24.03.2023 — 13:49

Володимир Юр’єв передав багатодітним сім’ям із числа ВПО електрогенератори

Сьогодні заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв зустрівся з багатодітними сім’ями із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Хмельниччині, та передав їм електрогенератори та пакунки із продуктовими та гігієнічними наборами для дорослих і дітей.

“На сьогодні в області проживає чимало багатодітних сімей, які потребують всебічної підтримки щодо соціалізації на новому місці проживання, сприяння працевлаштуванню, надання різних пільг й іншої допомоги. Тому влада на усіх рівнях докладає максимальних зусиль, аби вони отримували усе необхідне та почувалися захищеними. І попри те, що чийсь дім зруйнували загарбники, вони ніколи не знищать найголовніше – нашу державу, яка прихистить в любому куточку України усіх потребуючих,” – зазначив посадовець.

Варто зазначити, що 15 електрогенераторів для багатодітних сімей надала благодійна організація LIFE Cologne e.V.

Окрім того Володимир Юр’єв розповів, що в області реалізується проєкт «Велика родина», який спрямований на всебічну підтримку та забезпечення потреб багатодітних сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від російсько-української війни.

Програма допомоги здійснюється також за підтримки міжнародних інституцій та донорів. В рамках цього проєкту багатодітні родини з числа внутрішньо переміщених осіб були забезпечені обігрівачами, бойлерами, ковдрами, матрацами, зимовими комплектами дитячого одягу, гігієнічними наборами.