02.05.2023 — 11:09

Одна з унікальних військових частин області відзначає річницю з дня створення

Сьогодні одна з унікальних військових частин області відзначає річницю з дня створення. Привітати керівний склад та військовослужбовців з річницею завітав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Звертаючись до присутніх, посадовець наголосив, що за роки існування бійці частини зробили чимало: брали участь у ключових битвах за звільнення українських міст, виконували бойові завдання у найгарячіших точках та дають відсіч ворогу в теперішній час.

“За ці роки ви маєте чим пишатися – це і участь у міжнародних навчаннях за кордоном, і включення до сил реагування НАТО. Та кожен з вас погодиться, що найбільший скарб – це люди. Висококласні бійці, еліта еліт, які в нереальних умовах продовжують виконувати бойові завдання і готові пожертвувати життям заради своєї Батьківщини. Дякую за вашу мужність, честь, професіоналізм, героїзм та вклад у знищення ворога”, – сказав він.

Сергій Тюрін побажав бійцям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у виконанні бойових завдань. Кращим військовослужбовцям були вручені відзнаки ОВА.

Слава Україні!