01.05.2023 — 12:25

Відкритий Кубок Хмельницької області зі спортивного туризму (пішохідний туризм) серед юнаків і дівчат «Разом до Перемоги»

За підтримки Управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької ОВА, Хмельницької обласної федерації спортивного туризму та Кам’янець-Подільського міського осередку ФСТУ у місті Кам’янець-Подільський відбувся відкритий Кубок Хмельницької області зі спортивного туризму (пішохідний туризм) серед юнаків і дівчат «Разом до Перемоги». Участь у змаганнях взяли туристи з м. Хмельницького (ТРК Штурм), м. Полонне (Полонської станції юних туристів «Обрій») та м. Кам’янець-Подільський (Кам’янець-Подільське позашкільне навчально-виховне об’єднання).

Змагання проходили у дружній атмосфері, чому сприяла сонячна погода. На дистанцію III класу  вийшло 24 зв’язки у трьох групах: жіночі, чоловічі та змішані зв’язки.

У першій групі переможцями стали: І місце – ПНВО 4 (Шиманська Наталя та Мельничук Каріна), ІІ місце – Обрій 2 (Бурдейна Юлія та Солонець Ольга), ІІІ місце – ТРК Штурм 5 (Озерова Марія та Гаврилюк Сабріна).

У другій групі переможцями стали: І місце – ПНВО 1 (Мотрій Владислав та Прус Валерія), ІІ місце – ТРК Штурм 4 (Мартинюк Валерія та Габай Тімур), ІІІ місце – ТРК Штурм 1 (Керніцький Макар та Кец Ангеліна).

У третій групі переможцями стали: І місце – ПНВО 2 (Бойко Нікіта та Поцулко Єлизавета), ІІ місце – ПНВО 3 (Маліновський Олексій та Тачук Вероніка), ІІІ місце – ТРК Штурм 6 (Закоулов Макар та Кучер Влад).

Вітаємо переможців змагань та їх тренерів з перемогами. Висловлюємо подяку суддям змагань та Кам’янець-Подільському позашкільному навчально-виховному об’єднанню за безпосереднє проведення цього заходу. Окремо вклоняємося нашим ЗСУ за можливість проводити такі заходи.