04.05.2023 — 12:31

В обласному центрі відбувся масштабний благодійний захід на підтримку ЗСУ

У Хмельницькій обласній філармонії відбувся благодійний захід на підтримку Збройних Сил України «З Україною в серці», який для жителів та гостей обласного центру організувала Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія. Долучився до заходу заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вітаючи присутніх в залі, посадовець підкреслив, що, мабуть, немає жодного українця, який би не брав участі у благодійності, волонтерстві чи не задонатив на ЗСУ. “Завдяки нашій спільні меті – перемозі, ми згуртувалися і продовжуємо демонструвати всьому світові нашу національну єдність та неподільність, яку так хочемо зберегти, – наголосив він. – Ми повинні продовжувати підтримувати наші Збройні Сили України, адже війна триває. Тому лише спільними зусиллями ми дамо необхідну відсіч агресору. А також пам’ятаймо, що малих донатів не буває. Слава Україні”.

Так, аби провести час з користю та позитивними враженнями, впродовж заходу для відвідувачів діяв ярмарок від різних навчальних закладів Хмельниччини та громадських організацій, під час патріотичного концерту був проведений арт-аукціон військових артефактів (здобутих нашими військовими в бою), кошти з яких будуть передані на підтримку Збройних Сил України.