06.05.2023 — 13:18

Сергій Тюрін ознайомився з роботою Городоцької міської багатопрофільної лікарні

5 травня, у ході робочої поїздки до Хмельницького району, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав Городоцьку міську багатопрофільну лікарню. Посадовець оглянув реконструйоване приймальне відділення, яке було відкрито в рамках державної програми «Велике будівництво». Приміщення обладнане усім необхідним для діагностики та лікування: рентген-апарат, УЗД – апарат, комфортні кімнати для огляду пацієнтів.

Крім того, цього року лікарня ввела в експлуатацію «Кисневу станцію», завершуються роботи по облаштуванню гемодіалізного відділення. Наразі таких хворих возять у м. Хмельницький, але невдовзі цю послугу будуть надавати на місці-для зручності хворих.

Працюють тут і 2 твердопаливних котли потужністю 400 кВт кожен, що дає змогу значно зекономити витрати на енергоносії. Турбується медичний заклад і про наших захисників. В період запровадження воєнного стану в лікарні зарезервовано 40% хірургічних ліжко – місць для надання невідкладної медичної допомоги військовослужбовцям у разі потреби.

“Сьогодні лікарня оснащена усім необхідним медичним обладнанням, яке дозволяє лікарям ефективніше та швидше допомагати пацієнтам. Ми зі свого боку, маємо докласти усіх зусиль, щоб підтримати заклад на шляху до впровадження медичних реформ, аби усі без винятку мешканці отримували якісні медичні послуги”, – зазначив перший заступник начальника ОВА.