10.05.2023 — 17:57

Оксана Андрейчик привітала учасників ХVІІІ літньої Універсіади України з волейболу

На Хмельниччині розпочався фінальний етап Всеукраїнських змагань з волейболу серед студентських чоловічих команд за програмою ХVІІІ літньої Універсіади України. Аби привітати учасників та побажати їм гарної гри, на захід завітала заступник начальника ОВА Оксана Андрейчик.

“Важко переоцінити користь занять спортом для здоров’я, адже спортивні люди, мають не тільки відмінне фізичне здоров’я, а й стійке психологічне, що актуально в наш час, – наголосила Оксана Любомирівна. – Підтримка та розвиток спорту є одним із пріоритетних завдань для влади, тому важливо й надалі виховувати молоде покоління у спортивному дусі, адже сьогодні вони – місцеві спортсмени, а завтра – олімпійські чемпіони, якими пишатиметься вся Україна.”

Зазначимо, що змагання триватимуть в обласному центрі з 10 по 14 травня. Участь в турнірі беруть команди, які вибороли I та ІІ місця у зональних змаганнях, що тривали з 2 по 6 травня 2023 року, у м. Ірпінь, Київської області, м. Вінниця, м. Рівне та м. Хмельницький. Зокрема, за головний приз змагаються наступні команди:

  1. Чернігівська область
  2. Збірна команда Сумської області
  3. Тернопільська область
  4. Волинська область;
  5. Львівська область:
  6. Збірна команда Вінницької області
  7. Збірна команда міста Києва
  8. Хмельницька область.