12.05.2023 — 13:54

В ОВА відбулось засідання Територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах

Сьогодні під керівництвом заступника начальника ОВА Сергія Ткачука відбулось чергове засідання Територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах при ОВА. Цього разу на засідання були запрошені представники підприємств, які подали заяви на узгодження заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплоенергетики.

Під час засідання комісія розглянула подані розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах за І квартал 2023 року (з 01.01.2023 по 31.03.2023) по 8-ми підприємствах комунальної теплоенергетики. Учасники комісії заслухали керівників підприємств, розглянули подані ними заяви, розрахунки обсягу заборгованості та підтвердні документи.

За результатами обговорення комісія узгодила подані обсяги по всіх 8 підприємствах на загальну суму 79,1 млн грн. На основі суми, визначеної Територіальною комісією, Мінрегіон вживатиме заходів щодо відшкодування різниці в тарифах.

Нагадаємо, подані підприємствами області розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах розміщені на сайті обласної військової адміністрації та НКРЕКП.