15.05.2023 — 15:34

Володимир Юр’єв нагородив лауреатів обласної премії Малої академії наук України 2023

Сьогодні в обласному центрі відбулася 10-а, ювілейна, церемонія нагородження лауреатів обласної премії, переможців II (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проектів учнів-членів Малої академії наук України 2023. Привітав переможців конкурсу та представників обласної педагогіки заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв разом із директором Департаменту освіти та науки ОВА Дарією Басюк.

Звертаючись до присутніх, Володимир Юр’єв наголосив, що Україна нині переживає докорінні зміни, в основі яких лежить прагнення побудувати потужну державу, у якій культурна самобутність поєднується з найсучаснішими технологічними досягненнями.

“Друзі, ви – найкращі представники свого покоління, молода надія нації, яка продовжуватиме справу утвердження її як незалежної європейської держави. Ви станете справжньою елітою оновленої України, демонструючи всьому цивілізованому світові, що наш народ надзвичайно талановитий, працелюбний, і найголовніше – інтелектуальний. Саме тому, влада на всіх рівнях розробляє та реалізовує систему цілеспрямованих та планомірних дій, які сприяють всебічному розвитку учнів та стимулюванню праці педагогів. Ми зацікавлені, щоб талановиті й ініціативні молоді науковці мали широкі перспективи, зуміли реалізувати знання, уміння і навички,” – зазначив посадовець.

В ході церемонії, лауреатів обласної премії нагородили дипломами, медалями та сертифікатами, а педагоги, які доклали зусиль для виховання юних науковців, отримали подяки від Департаменту освіти та науки.

Впродовж заходу для присутніх звучали музичні твори у виконанні вихованців обласних мистецьких закладів, а також були продемонстровані творчі та танцювальні номери.