17.05.2023 — 10:52

Спортсмени з Хмельниччини гідно змагались у Всеукраїнському турнірі з військово-спортивних багатоборств

з 12 по 14 травня у м. Києві тривав Чемпіонат України з Військово-спортивних багатоборств пам’яті героя України Валерія Чибінєєва з розділу “бойове двоборство” (10-18+ років) та дитячий турнір по відбору команди для участі у міжнародних змаганнях з військово-спортивних багатоборств, з дисципліни “бойове двоборство” (6-9 років). У змаганнях взяли участь 510 спортсменів з 18 областей України.

Змагання проходили у два етапи: стрільба та поєдинки зі всестильового бою. Збірна відокремленого підрозділу ГО «ВФ ВСБ» Хмельницької області в складі 45 спортсменів гідно представили нашу область.  – 58 медалей, з яких:

І місце -19 медалей

ІІ місце – 22 медалі

ІІІ місце – 17 медалі

Вітаємо тренерів Гончарук Тетяну Миколаївну, Ваховського Данііла Ігоровича та спортсменів збірної ВП ГО «ВФ ВСБ» Хмельницької області з ВИСОКИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ.

Окремо висловлюємо подяку тренеру з кульової стрільби Кондушу Ярославу Юрійовичу за професійну підготовку спортсменів та особисту підтримку на Чемпіонаті.

Дякуємо організаторам цих по особливому важливих змагань в цей непростий час!

Дякуємо Батькам за надану можливість своїм дітям підготуватись та прийняти участь у Чемпіонаті України та відбірковому дитячому турнірі.