18.05.2023 — 12:02

В ОВА відбулася онлайн нарада щодо створення проекту «Ветеран Хмельниччини»

17 травня за участі заступника начальника ОВА Оксани Андрейчик відбулась онлайн нарада з головами територіальних громад, керівниками ЦНАПів області та представниками Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації ОВА щодо надання належного і якісного сервісу ветеранам, членам їхніх сімей та родинам полеглих.

В ході наради було обговорено деталі проекту щодо надання комплексної послуги «Ветеран Хмельниччини», метою якого є впровадження нових механізмів і підходів щодо вирішення основних проблем ветеранів російсько-української війни, членів їх сімей та родин загиблих, шляхом отримання ними швидких, якісних і доступних послуг у центрах надання адміністративних послуг.

За результатами наради було погоджено підписання Меморандуму про співпрацю між Хмельницькою обласною військовою (державною) адміністрацією, Хмельницькою обласною радою, Міністерством у справах ветеранів, територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Хмельницькій області, Хмельницьким обласним центром зайнятості, Хмельницьким обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, міськими, селищними, сільськими радами та районними (військовими) державними адміністраціями про взаємодію у сфері надання комплексної послуги «Ветеран Хмельниччини».

Всі учасники зборів виявили зацікавленість та бажання співпрацювати у даному напрямку. Це дуже важлива ініціатива, спрямована на підтримку та вшанування ветеранів, які жертвуючи особистим спокоєм та здоров’ям, героїчно боронили нашу свободу і незалежність, захищаючи нашу землю від нападу агресора.