22.05.2023 — 12:56

В області обрали новий склад молодіжної ради при Хмельницькій ОВА

19 травня відбулися вибори нового складу молодіжної ради при Хмельницькій обласній військовій адміністрації. Для участі в установчих зборах зареєструвалися 52 делегованих представники від інститутів громадянського суспільства із 58 кандидатів до складу молодіжної ради.

Розпочинаючи збори, з вітальними словами перед учасниками виступила уповноважений представник ініціативної групи Наталія Томусяк. Окрім того, голова попереднього складу молодіжної ради при Хмельницькій ОВА прозвітував про їх діяльність.

Під час засідання були розглянуті основні питання порядку денного, серед яких обрання головуючого та секретаря установчих зборів, затвердження кількісного складу молодіжної ради, а також голосування за кожного кандидата до складу молодіжної ради. Так, шляхом відкритого голосування до складу ради допущено 40 кандидатів від інститутів громадянського суспільства із 52 зареєстрованих учасників зборів.

Установчими зборами також затверджено нову редакцію Положення про молодіжну раду при Хмельницькій ОВА, відповідно до якого буде діяти оновлений склад молодіжної ради.