23.05.2023 — 16:08

На Хмельниччині нагородили переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Сьогодні у Хмельницькому національному університеті відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад. Взяв участь у відзначенні кращих знавців шкільних наук заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Звертаючись до присутніх у залі, посадовець наголосив, що за нашим зростаючим поколінням майбутнє української держави, і завдання дорослих докласти усіх зусиль, аби вони могли себе повністю реалізувати.

“Надзвичайно важливим, в ці непрості часи, є те, що наука, конкурси та олімпіади продовжують відбуватися і заохочувати все більше молодих науковців брати у них участь. А це означає, що сьогодні наші захисники боронять Україну для могутньої і сильної зміни поколінь. І я переконаний, що завдяки цим здібним школярам наша держава стане спроможною та конкурентною на світовій арені,” – зазначив Володимир Юр’єв.

Зауважимо, що цьогоріч під час ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, І місце вибороли – 68 учнів, ІІ місце – 147 учнів, ІІІ місце – 265 учнів, серед яких, відповідно до розпорядження голови Хмельницької ОВА, переможці, які посіли І та ІІ місця, отримають одноразову грошову премію (І місце – 2124,75 грн, ІІ місце – 1416,50 грн).