26.05.2023 — 15:31

Три спеціалізованих санітарних автомобілі до Дня працівників екстреної медичної допомоги

Сьогодні три територіальні підрозділи екстреної медичної допомоги Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали спеціалізовані санітарні автомобілі. Допомога надійшла від Всесвітньої організації охорони здоров’я за підтримки Міністерства охорони здоровʼя України.

Ключі від автомобілів водіям «швидких» передали перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та голова обласної ради Віолета Лабазюк. Так, Лозівський пункт постійного базування Деражнянської підстанції Хмельницької станції ЕМД та Чорноострівський пункт постійного базування Хмельницької станції ЕМД отримали по автомобілю «FIAT DUCATO». А Смотрицькому пункту постійного базування Дунаєвецької підстанції Кам’янець-Подільської станції ЕМД дістався «Toyota Land Cruiser».

Також, принагідно, до Дня працівників екстреної медичної допомоги посадовець відзначив подяками ОВА кращих працівників медичного закладу. “В умовах сьогодення роль екстреної медичної допомоги надзвичайно важлива, адже ви стоїте на передовій життя і у форматі 24/7 виборюєте його як для цивільного населення, так і для наших військових. І за це вам щира вдячність, шана і повага. Бажаю усім нам якнайшвидшої перемоги та миру”, – сказав Сергій Григорович.