30.05.2023 — 13:02

Через постійний терор росіян, люди продовжують покидати Херсонщину

Щодня у стрічці новин читаємо: «Черговий обстріл Херсона та області», «Через ворожу атаку, загинули люди», «У Херсоні чутно вибухи»… І так продовжується вже понад рік. Люди, після деокупації правого берега почали евакуйовуватися у тилові міста, через постійну небезпеку та смерть, яку несуть з лівого берега Дніпра росіяни.

Сьогодні, 30 травня, на перон Хмельницького вокзалу прибув черговий евакуаційний потяг, його зустріли рятувальники, медики та представники Червоного Хреста України. Наші хлопці, допомогли прибулим перенести речі та транспортували до карети швидкої маломобільних громадян, а представники Червоного Хреста – пригостили теплими напоями. Окрім того, з наймолодшими херсонцями працювала психосоціальна служба від Червоного Хреста, аби допомогти малечі повернутися до відносно спокійного життя, де не чути щоденних обстрілів.

За кожну недоспану ніч та знівечене чи забране життя українців, росіяни понесуть відповідальність. Але для цього нам потрібно і надалі бути єдиною та нескореною нацією, допомагати Збройним силам Україні та кожному на своєму місці наближати Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!

 

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області