01.06.2023 — 19:00

Хмельниччина вітає із Міжнародним днем захисту дітей

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди сьогодні у Кам’янець-Подільській фортеці відбувся найбільший благодійний дитячий фестиваль в Україні «Амбасадор Дитинства», на який були запрошені відомі українські артисти – «Зірковий Десант». До привітань гостей заходу долучився заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Сьогодні, коли ворог намагається вкрасти в наших дітей безтурботні роки, ми робимо усе можливе задля їх мирного та щасливого життя, – зазначив Володимир Юр’єв. – Переконаний в тому, що завдяки сміливості та самовідданості українського народу зараз, наші діти зростатимуть у незалежній та вільній державі в найближчому майбутньому.”

Посадовець вручив відзнаки Президента України “За оборону України” ідейникам благодійного руху, а також подяки обласної військової адміністрації для організаторів фестивалю.

Так, аби подарувати дітям незабутні та позитивні емоції, у святковій програмі взяли участь такі зірки, як Тіна Кароль, POSITIFF, ALEKSEEV, Юрій Ткач, учасники гурту-переможця «Євробачення-2022» Kalush Orchestra та багато інших. Впродовж заходу для гостей працювали зони для ігор, майстер-класів і просвітницької діяльності, тощо. Також усі бажаючі мали можливість сфотографуватися зі своїми кумирами та взяти у них автограф.

Варто також зазначити, що цей фестиваль був започаткований Всеукраїнською громадською ініціативою “Амбасадор дитинства” в час, коди почалася війна, а наші діти просто були позбавлені дитинства.